Main Content

TRANSFER NEWS (15.3.): Sadio Mané a Real Madrid? Mahreza sleduje PSG

nedeľa, 15. marec 2020 14:56 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah a Sadio Mané
Mohamed Salah a Sadio Mané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mané cieľom Realu Madrid

Senegalský útočník Sadio Mané sa stal jedným z hlavných prestupových cieľov španielskeho giganta Realu Madrid. Biely Balet Maného sledoval už niekoľko mesiacov dozadu, ale Liverpool doteraz o jeho prestupe ani len nechcel počuť.

Chelsea a Cucurella?

Vedenie londýnskej Chelsea sleduje talentovaného mladíka Marca Cucurellu, ktorý momentálne podáva kvalitné výkony v drese španielskeho Getafe. Cucurella je v Madride na hosťovaní, stále je kmeňovým hráčom FC Barcelona.

Ighalo za 15M

Odion Ighalo sa na hosťovaní v Manchestri United ukazuje vo veľmi dobrom svetle, pričom vedenie Šanghaja Shenhua, ktorému Ighalo stále patrí, deklarovalo, že tento útočník môže Devils posilniť za 15 miliónov libier.

Stiahnutie Hendersona

Manchester United zvažuje stiahnutie brankára Deana Hendersona, ktorý je stále na hosťovaní v anglickom Sheffielde United a podáva naozaj výborné výkony. Diabli chcú dať Hendersonovi priestor, záujem o jeho služby má aj Chelsea.

Jones k Dúbravkovi?

Novým spoluhráčom slovenského brankára Martina Dúbravku v Newcastli United by sa mohol stať skúsený anglický obranca Phil Jones. Jones je stále hráčom Manchestru United, ale o jeho budúcnosti sa diskutuje stále viac.

Mahrez a PSG

Vedenie francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain pozorne sleduje situáciu okolo alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza, ktorý je stále hráčom Manchestru City, ale povráva sa, že by mohol v lete zmeniť dres.