Main Content

Cristiano Ronaldo sa prihovoril ľuďom: Svet prechádza cez ťažký moment

piatok, 13. marec 2020 18:57 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Cristiano Ronaldo patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti na svete. Svoj vplyv využil v pozitívnom smere, prihovoril sa ľuďom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Koronavírus sa týka nás všetkých. Ochorenie, ktoré dostáva celý svet do nesmiernej geopolitickej krízy sa dotýka každého jedného z nás. Najnovšie sa ľuďom prihovoril Cristiano Ronaldo, ktorého sleduje na Instagrame viac ako 207 miliónov ľudí.

„Svet prechádza cez ťažký moment, ktorý si vyžaduje pozornosť a starostlivosť nás všetkých. Dnes k vám nehovorím ako futbalový hráč, ale ako syn, otec a ľudská bytosť, ktorá je znepokojená posledným vývojom situácie, ktorá zasahuje celý svet.

Je dôležité, aby sme sa riadili pokynmi WHO (Svetová zravotnícka organizácia) a vládnych telies, ktoré riešia súčasnú situáciu. Chrániť ľudský život je nad ostatnými záujami. Chcel by som poslať myšlienky všetkým tým, ktorí stratili niekoho blízkeho a solidaritu tým, ktorí bojujú s vírusom ako môj spoluhráč Daniele Rugani. Rovnako tak podporu úžasným medickým pracovníkom, ktorí nasadzujú svoje životy, aby zachránili iných.

Cristiano Ronaldo.“

Odkaz napísal hviezdny futbalista na svoj profil na sociálnej sieti Instagram. Cristiano je momentálne doma v Portugalsku v dobrovoľnej domácej karanténe, po tom, čo sa odmietol vrátiť do Talianska, keď sa zistilo, že Daniele Rugani je nakazený koronavírusom.