Main Content

Arsenal pripravuje biznis na leto: Môže prísť opora z Madridu

piatok, 13. marec 2020 15:40 | Autor: Jakub Vaverka

Arsenal Londýn
Arsenal Londýn | zdroj: S7, pixabay

Londýnsky Arsenal neraz jasne deklaroval, že sa chce v letnom prestupovom období posilniť. Kanonieri pripravujú prestupovú stratégiu, pričom pozorne sledujú situáciu okolo Thomasa Parteya z Atlética Madrid.

Arsenal zažíva turbulentný ročník, pričom aktuálne to vyzerá, že v nasledujúcej sezóne bude bez európskych pohárov. Práve účasť v pohárovej Európe je pre získavanie nových hráčov jedným z kľúčových faktorov. Preto to Kanonieri budú mať so zháňaním posíl pomerne komplikované.

The Gunners ale zbrane neskladajú a vytypovali si prvú možnú letnú posilu. „Arsenal by mohol v letnom prestupovom období dotiahnuť prestup Thomasa Parteya z Atlética Madrid. Do tímu si tohto Ghančana vytypoval tréner Mikel Arteta,“ píšu britskí novinári. 

„Partey sa ukazuje byť neúnavnou a efektívnou silou a srdcom zálohy Atlética Madrid. Vysoký štandard si drží v uplynulých sezónach. Loptu dokáže získať a dokáže ju aj podržať. To sú herné atribúty, ktoré musí Arsenal zlepšiť,“ domnieva sa denník The Telegraph.

„Atlético malo dostať minulý mesiac od nemenovaného anglického klubu ponuku na kúpu Thomasa, pričom ten klub mal rokovať aj s jeho zástupcami,“ píše sa v reporte. Nemenovaný klub by mal byť Arsenal.