Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.)

sobota, 3. december 2011 15:05 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Tretí tím aktuálnej tabuľky Premier League (pred odohratím dnešných zápasov) Tottenham Hotspur získal za mesiac november hneď dve prestížne ocenenia.  Scott Parker bol vyhlásený za najlepšieho hráča mesiaca Premiership a tréner Harry Redknapp zas za najlepšieho manažéra mesiaca.

TOTTENHAM:
Anglický bulvárny denník Sun uvádza informáciu, podľa ktorej by mal Harry Redknapp pritiahnuť na White Hart Lane počas zimy Didiera Drogbu z Chelsea. Nedávno sme vás informovali o tom, že Drogba určite opustí Chelsea po tejto sezóne, keďže odmietol ponuku vedenia klubu v hodnote 200 tisíc libier týždenne.  Či však pôjde o Tottenham je momentálne dosť nerálne, keďže Chelsea určite nebude mať určite v úmysle uvoľniť svojho hráča do konkurenčného klubu.

SUNDERLAND:
Novým trénerom Sunderlandu sa oficiálne stáva Martin O`Neill, ktorý v tejto funkcií nahradí Stevea Brucea. Bývalý kormidelník Celticu Glasgow a Aston Villy dnes pricestoval do mesta, aby s klubom doladil podmienky novej zmluvy. Sunderland je na nelichotivom 16.mieste tabuľky a niekdajší čierny kôň súťaže je takzvanej v zóne ohrozenia (pred 18 priečkou znamenajúcou zostup do nižšej súťaže má momentálne len dvojbodový náskok).  Martin O`Neill by mal mužstvo vrátiť do hornej polovice tabuľky.

ARSENAL:
Gunners sa intenzívne zaujímajú o obrancu Nice Fabiana Monzona. 24 ročný ľavý obranca argentínskeho pôvodu by mohol na Emirates Stadium prestúpiť za 2 milióny eur. Aspoň túto sumu uvádza portál transfermarkt, ktorý sa špecializuje na ceny hráčov na prestupovom trhu.

QUEENS PARK RANGERS:
Špekulácie v súvislosti s odchodom Mareka Hamšíka z Neapolu blížiacim sa prestupovým obdobím opäť naberajú na obrátkach. Neapol preto hľadá na trhu hráča, ktorý by mohol vyplniť prázdne miesto, ktoré by v zostave klubu spod Vezuvu zanechal v stredovej formácií. Stať by sa nim mohol Adel Taarabt z Queens Park Rangers, ktorý hrá za nováčika Premier League od roku 2009.

LIVERPOOL:
Zvesti o príchode Davida Villu do Liverpoolu zdá sa nie sú ani zďaleka založené na pravde. David Villa vyhlásil, že je na Nou Campe šťastný a rozhodne neplánuje opustiť tím Pepa Guardiolu. Teraz a ani v nasledujúcich sezónach ...