Main Content

TRANSFER NEWS (12.3.): Harry Kane a Juventus Turín?

štvrtok, 12. marec 2020 10:52 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Harry Kane a Juventus Turín?

Pred pár dňami sa objavili správy, že Manchester United v lete zabojuje o útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur. Anglický zakončovateľ je najnovšie v hľadáčiku talianskeho šampióna Juventusu Turín.

Lacazette v hľadáčiku Atlética

Alexandre Lacazette sa vraj po sezóne nechystá opustiť Arsenal Londýn, ale vo veľkom sa špekuluje o tom, že tento francúzsky strelec by mohol byť letnou posilou španielskeho Atlética Madrid. Všetko sa bude riešiť v najbližších mesiacoch.

Chelsea má šancu na Sancha

V britskej tlači sa píše, že ak Chelsea postúpi do nasledujúceho ročníka Ligy majstrov, bude mať veľkú šancu získať anglického reprezentanta Jadona Sancha z Borussie Dortmund. Sancho bol v mladosti veľkým priaznivcom The Blues.

Chilwellov odchod z Leicestru?

Ďalším hráčom, ktorého The Blues pozorne sledujú je obranca Ben Chilwell. Chilwell dlhodobo podáva kvalitné výkony v drese konkurenčného Leicestru City, pričom aktuálne je aj anglickým reprezentantom.

Real Madrid nemá (už) záujem

Real Madrid patril v uplynulých mesiacoch medzi najväčších favoritov na získanie francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United, ale aktuálne sa ukazuje, že Merengues už Pogbu kúpiť nechcú.

Kroosov návrat do Bayernu?

Údajne existuje možnosť, že Toni Kroos po konci prebiehajúceho ročníka skončí v Reale Madrid, kde je stále jednou z najväčších hviezd, a vráti sa do nemeckej Bundesligy, kde sa v minulosti preslávil hlavne v Bayerne. Práve Mníchovčania Kroosa teraz sledujú.