Main Content

Moskovské kluby v KHL sa musia vyrovnať s novým nariadením ohľadom hrozby šírenia koronavíru

streda, 11. marec 2020 16:47 | Autor: TASR

KHL-play-off: CSKA Moskva prvým finalistom, Petrohrad nevyhral ani zápas
KHL-play-off: CSKA Moskva prvým finalistom, Petrohrad nevyhral ani zápas | zdroj: © TASR

Moskva 11. marca (TASR) - Moskovské kluby v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) sa musia po utorku vyrovnať s novým nariadením. Primátor Moskvy Sergej Sobianin obmedzil účasť na športových podujatiach na 5000 fanúšikov. Informoval o tom portál championat.com.

Po zverejnení vyhlášky zastavil predaj vstupeniek na 2. kolo play off klub CSKA Moskva. Ten v 1. kole vyradil Nižnij Novgorod 4:0 na zápasy. "Nemá význam znepokojovať sa. Len čo vykonáme zmeny v programe predaja lístkov, budete si môcť znova kúpiť vstupenky na zápasy svojho obľúbeného tímu,“ uviedla oficiálna webová stránka CSKA.

V Rusku dosiaľ potvrdili 20 prípadov nákazy novým koronavírusom napriek tomu, že vláda pristúpila k nevídaným bezpečnostným opatreniam s cieľom mať šírenie koronavírusu pod kontrolou vrátane uzatvorenia hranice s Čínou a zákazu vstupu osôb prichádzajúcich z Iránu a Južnej Kórei.

Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov "Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE" celosvetovo k stredajšiemu popoludniu zvýšil na 4373, v 118 krajinách/regiónoch sveta ho diagnostikovali u 121.545 osôb.