Main Content

Bude Flick viesť Bayern aj o rok? Tréner má jednu podmienku

streda, 11. marec 2020 09:13 | Autor: Jakub Vaverka

Bayern Mníchov
Bayern Mníchov | zdroj: TASR

Hansi Flick žne v Bayerne Mníchov za svoju prácu chválu. Momentálne ale nie je isté, či bude viesť bavorského giganta aj v nasledujúcom ročníku.

Bayern Mníchov momentálne vedie Hansi Flick. Mladý a talentovaný tréner dostal kritizovaného bavorského giganta späť na čelo Bundesligy a práve Bayern je pred záverom ročníka nemeckej najvyššej súťaže favoritom na zisk majstrovského titulu.

Flick sa stal hlavným koučom FCB po tom, čo klubové vedenie odvolalo chorvátskeho kormidelníka Nika Kovača. Stále sa ale nevie, či tento lodivod bude v Allianz Arene pôsobiť aj v nasledujúcom ročníku. Šéfovia Bayernu by si to želali. 

Samotný Flick má jasno, rád by ostal, ale má isté podmienky, od ktorých bude závisieť jeho dlhodobá budúcnosť v klube. „Vzhľadom na získavanie nových hráčov a zásahy do kádra by mal mať tréner z môjho uhla pohľadu možnosť takéto kroky vetovať,“ myslí si.

„Je dôležité vedieť sa pozrieť na veci z viacerých pohľadov, mať na to správne oko. Preto by bolo dobré, aby tam bola možnosť prestupy aj zrušiť, predtým ako budú uskutočnené,“ priniesol jeho slová magazín Bild.