Main Content

LeBron James odmieta hrať pred prázdnym publikom: „Je to nemožné

utorok, 10. marec 2020 10:44 | Autor: Marek Ďaďo

LeBron James
LeBron James | zdroj: TASR

Bohužiaľ, celým svetom momentálne hýbe koronavírus, ktorý sa samozrejme nevyhol ani športu. Vo viacerých krajinách sa uskutočňujú potrebné opatrenia a postupne sa rušia jednotlivé zápasy, či turnaje. Týka sa to aj Severnej Ameriky, kde zvažujú, že by sa stretnutia mohli hrať bez zaplnených tribún. 

Samozrejme, je to rozporuplné rozhodnutie. Svoje si o tom myslí aj basketbalová hviezda LeBron James. „Hrať zápasy bez fanúšikov? To je nemožné,“ cituje jedného z najlepších hráčov histórie NBA portál The Sun

Nebudem hrať, ak nebudeme mať v hľadisku divákov. Oni sú tí, pre ktorých hrám.“ Jedným z potenciálnych plánov je totiž aj to, že v prípade nutnosti by sa mohli zápasy zámorskej NBA odohrať iba za prítomnosti osôb nevyhnutných pre uskutočnenie stretnutia. 

„Ak sa ukážem v aréne a nebudú tam fanúšikovia, tak nehrám. Môžu urobiť čo chcú,“ zakončil túto tému James. Naozaj nie je jasné, ako sa k tomuto problému nakoniec zámorské súťaže postavia. Verme, že čoskoro bude všetko lepšie a panika začne pomaly miznúť.