Main Content

VIDEO: Neuveriteľné: Rozhodca si vymyslel penaltu, vylúčil hráča a nechal ju trikrát opakovať

Najlepší rozhodca je taký, o ktorom vlastne ani neviete. To však rozhodne nemožno povedať o arbitrovi nedeľňajšieho duelu 3. najvyššej portugalskej ligy medzi klubmi Torreense a Anadia (2-1) Luísovi Reforçovi, ktorého škandalózny výkon sa okamžite začal šíriť všetkými športovými sociálnymi sieťami.

Hlavný rozhodca totiž druhom polčase nariadil vymyslenú penaltu, vylúčil pri nej obrancu hostí a následne nechal pokutový kop trikrát opakovať, pretože v prvých dvoch prípadoch zakončujúci hráč zlyhal. Nie je prekvapujúce, že portugalský futbalový zväz si ho okamžite zavolal na koberček a zrejme ho čaká prísny disciplinánrny trest. Osud stretnutia, ktorý tieto verdikty výrazne ovplyvnili, je taktiež otázny. 

Náš youtubeOdoberať