Main Content

VIDEO: Jürgen Klopp zotrel novinára, ktorý sa ho pýtal na koronavírus

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Možno ste postrehli poplašné články v médiach, ktoré hovorili o nelogickej možnosti, že by Liverpool prišiel o majstrovský titul v Premier League z dôvodu šíriaceho sa koronavírusu. Hoci je nepredstaviteľné, aby bola táto sezóna úplne zrušená a doterajšie výsledky nezohľadnené ani v budúcnosti, aj tak si získali mnoho pozornosti. Niet divu, že po šírení takýchto poplašných správ má tejto témy plné zuby aj tréner The Reds Jürgen Klopp. 

Potvrdilo sa to počas tlačovej konferencie po prehre Liverpoolu na pôde Chelsea v FA Cupe. Nemecký kouč dostal otázku, ako môže podľa neho ovplyvniť koronavírus jeho mužstvo. Reagoval na to nahnevane, no veľmi rozumne a logicky:

,,Pozrite sa, nemám rád, keď v živote v prípade veľmi závažnej veci je dôležitý názor nejakého futbalového trénera. Ja tomu naozaj nerozumiem (koronavírusu pozn.red). Ak by som sa vás spýtal na to isté, poviete to čo ja. Ste v rovnakej pozícii ako ja. Takže vôbec nie je dôležité, čo si myslia známi ľudia. Musíte hovoriť o týchto veciach so správnymi osobami. Nie s ľuďmi, ktorí o tom nič nevedia, ako som napríklad ja. Sú ľudia, ktorí tomu naozaj rozumejú a tí povedia ostatným robte toto, robte toto, a bude to v poriadku... alebo nebude... Takže sa nepýtajte futbalových trénerov. Ja tomu nerozumiem. Politika? Koronavírus? Prečo mňa? Ja mám šiltovku na hlave a som zle oholený."