Main Content

Špekulácie sa stupňujú: Timo Werner si žiada prestup do Liverpoolu

streda, 4. marec 2020 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Timo Werner sa viackrát pozitívne vyjadril na adresu anglického Liverpoolu. The Reds sa netaja tým, že by mohli nemeckého zakončovateľa z RB Lipsko v lete získať. Špekulácie sa v tomto ohľade stupňujú.

Timo Werner hovoril, že si myslí, že štýl Liverpoolu by mu sedel. Kouč LFC Jurgen Klopp kontroval, vyjadril sa, že ho teší, keď hráči iných tímov o The Reds hovoria pozitívne a nie negatívne. Podľa toho, ako to momentálne vyzerá, Wernerov transfer na Anfield nie je vylúčený.

„Naozaj chce prestúpiť do Liverpoolu. Vyzerá to, že veci sa v priebehu posledných týždňov posunuli. Obe strany sa snažia pôsobiť diplomaticky a potichu. Werner ale chce na Anfield Road prestúpiť,“ myslí si novinár Simon Hughes z The Athletic.

„Werner chce vymeniť RB Lipsko za Liverpool, k transferu by mohlo dôjsť v letnom prestupovom období,“ informuje ​Anfield Watch odvolávaný na The Athletic. Už dlhé mesiace sa špekuluje o možnom odchode nemeckého reprezentanta z RB Lipsko.

Útočník má výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov libier. Financie pre Liverpool nie sú problém, skôr je komplikáciou to, že ak by Werner prišiel, pravdepodobne by chcel pravidelne hrávať. To bude pri trojici Firmino, Mané a Salah pomerne problematické.