Main Content

TRANSFER NEWS (5.3.): Mauricio Pochettino trénerom Realu Madrid?

štvrtok, 5. marec 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zlatan na odchode?

Stále viac a viac silnejú hlasy, že švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič po konci tejto sezóny neostane v milánskom AC, ale zo San Sira odíde. Ibrahimovič patrí medzi najsledovanejších hráčov Serie A, ale je pravdou, že na výkonnosti sa uňho podpisuje vek.

Pochettino ako nástupca

Real Madrid vraj už teraz vie, kto bude nástupcom francúzskeho trénera Zinedinea Zidanea na lavičk Bieleho Baletu. Malo by sa jednať o argentínskeho kormidelníka Mauricia Pochettina, ktorý je po konci v Tottenhame Hotspur stále bez práce.

Rakitič a Atlético?

Atlético Madrid sa pokúšalo získať Ivana Rakitiča už v letnom prestupovom období, ale neúspešne. Rojiblancos chcú chorvátskeho reprezentanta angažovať už dlhšie, pričom Barcelona by ho mohla toto leto predať.

Alexis sa uskromní

Ak bude čilský reprezentant Alexis Sanchez chcieť, aby jeho hosťovanie z Manchestru United v Interi Miláno bolo pretavené v trvalý prestup, bude sa musieť uskromniť, čo sa platových podmienok týka. Je vraj tomu otvorený.

Kane zváži budúcnosť

Harry Kane by mohol v letnom prestupovom období opustiť Tottenham Hotspur a zamieriť niekam inam. Dôvodom je fakt, že Kohúti dlhodobo nedokážu získať trofej, čo sa tomuto útočníkovi v najlepších rokoch nepozdáva.

Koeman nechcel

Tréner Holandska Ronald Koeman priznal, že po konci Ernesta Valverdeho v Barcelone mohol prevziať katalánskeho giganta, ale túto možnosť odmietol. Je reálne, že Koeman sa stane koučom FCB v lete.