Main Content

Ronaldova cena rapídne klesá: Cristiano zareagoval nečakaným spôsobom!

streda, 4. marec 2020 09:58 | Autor: Timotej Gašper

Ronaldo, transfermarkt
Ronaldo, transfermarkt | zdroj: TASR, Instagram

Uznávaný portál transfermarkt.com vyhodnocuje trhové ceny všetkých futbalistov sveta. Najnovší update sa týkal talianskej Serie A, pričom hodnota hviezdneho Cristiana Ronalda opäť raz klesla. Reakcia portugalskej ikony bola naozaj prekvapujúca. 

Cristiano Ronaldo oslávil začiatkom februára 35.narodeniny, no aj napriek tomu je jeho forma na veľmi kvalitnej úrovni. Dôkazom toho je fakt, že od začiatku roka 2020 dokázal streliť už 13 gólov. Momentálne výkony sa však neodrazili na jeho trhovej hodnote, ktorá má podľa renomovaného portálu transfermarkt.com klesajúcu tendenciu. Najvyššiu trhovú cenu na transfertmarkte dosahoval CR7 v roku 2015 a 2017, kedy jeho cena činila 120 miliónov eur

V čase prestupu do turínskeho Juventusu svietila ešte pri jeho mene hodnota 100 miliónov eur, no to je už minulosť. Od decembra 2018 spravil portál transfermarkt.com tri obnovy cien v talianskej najvyššej súťaži, pričom Cristianovi spadla cena až dvakrát. Hodnoty hráčov na uznávanom webe sa odzrkadľujú nielen podľa výkonov, ale aj z hľadiska veku, čo má za príčinu ďalší Ronaldov pokles.

Aktuálne sa jeho cena dostala na úroveň 75 miliónov eur, na čo 35-ročný portugalský reprezentant zareagoval prekvapujúcim spôsobom. Bývalý hráč Realu Madrid či Manchestru United zablokoval instagramový profil transfermarktu, na čo portál upozornil prostredníctvom komentáru k jednému zo svojich príspevkov, ktorý sa týkal hviezdnych klientov agenta Jorge Mendesa, ktorý zastupuje aj Ronalda. 

Na obrázku nižšie môžete vidieť odpoveď Transfermakt na výzvu, aby označili Ronalda v posledom príspevku najdrahších klientov Jorgeho Mendesa: ,,Nemôžeme označiť Ronalda, pretože nás zablokoval, keď uvidel svoju trhovú cenu..."

Transfemarkt reaguje na možnosť tagnutia Ronalda
Transfemarkt reaguje na možnosť tagnutia Ronalda | zdroj: Instagram Transfermarkt