Main Content

TRANSFER NEWS (26.2.): Klopp rozhodne o Wernerovi, United chcú Davida

streda, 26. február 2020 11:31 | Autor: Jakub Vaverka

Jürgen Klopp a hráči Liverpoolu
Jürgen Klopp a hráči Liverpoolu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United chcú Davida

Manchester United má záujem o talentovaného Jonathana Davida, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje v Belgicku, kde oblieka dres Gentu. David je v hľadáčiku viacerých európskych veľkoklubov a v lete zrejme zmení dres.

Alexis sa vráti späť

Alexis Sanchez, ktorý je momentálne na hosťovaní z Manchestru United v talianskom Interi Miláno, sa vraj po konci prebiehajúceho ročníka vráti späť na Old Trafford. Nepriamo to potvrdil aj nórsky kouč United Ole Gunnar Solskjaer.

Rozhodne Klopp

Liverpool má záujem o nemeckého útočníka Tima Wernera, pričom klub RB Lipsko, ktorému tento zakončovateľ patrí, nemá problém s jeho predajom. Konečné slovo v tomto možnom transfere bude mať kouč LFC Jurgen Klopp.

Nová zmluva pre Aubu

Útočník Pierre-Emerick Aubameyang predvádza v tomto ročníku v drese londýnskeho Arsenalu vynikajúce výkony, pričom vedenie The Gunners chce pripraviť pre gabonského reprezentanta nový, vylepšený kontrakt.

Karius sa vráti

Aj keď to vyzeralo, že liverpoolska anabáza brankára Lorisa Kariusa je na konci, nemecký gólman, ktorý momentálne hosťuje v tureckom Besiktasi, sa v lete vráti späť na Anfield Road. Karius by mal byť ale okamžite predaný.

Smalling sa musí rozhodnúť

Obranca Chris Smalling, ktorý odišiel z Manchestru United na hosťovanie do talianskeho AS Rím, momentálne nevie, kde bude pôsobiť v nasledujúcom ročníku. Vraj ho láka domovina, ale rovnako tak sa mu páči vo večnom meste.