Main Content

TRANSFER NEWS (24.2.): Prestúpi Gabriel Jesus do Juventusu Turín?

pondelok, 24. február 2020 07:02 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Giroud mohol odísť

Útočník Olivier Giroud priznal, že v januárovom prestupovom období bol blízko z odchodu z Chelsea, pričom veľký záujem o jeho služby mal predovšetkým Inter Miláno. Giroud ale ostal na Stamford Bridge a klub ho pochválil za to, že sa správa ako profesionál.

Juventus chce Jesusa

Taliansky majster Juventus Turín má jasno – chce v letnom prestupovom období získať brazílskeho útočníka Gabriela Jesusa. Jesus je hráčom anglického Manchestru City, ale práve jeho meno bolo už viackrát spájané s možným prestupom.

Mustafi je spokojný

Nemecký reprezentant Shkodran Mustafi bol prakticky jednou nohou mimo Arsenal, ale aktuálne to vyzerá, že by mohol tento často kritizovaný futbalista v najbližšom období ostať na Emirates Stadium. V kádri Gunners je podľa svojich slov spokojný.

Nahnevaný Perez

Mladík Carles Perez je sklamaný a nahnevaný z prístupu FC Barcelona. Vedenie Kataláncov mu niekoľko dní pred koncom januárového transferového okna oznámilo, že s ním nepočíta. Následne odišiel na hosťovanie do AS Rím a FCB musel narýchlo kupovať nového zakončovateľa po tom, čo sa zranil Dembélé.

Rokovania pokračujú

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer potvrdil, že vedenie Red Devils momentálne rokuje s mladíkmi Tahithom Chongom a Angelom Gomesom o nových kontraktoch. O oboch je záujem u konkurencie aj v zahraničí.

Werner a trpezlivosť

Ak by Timo Werner odišiel v letnom transferovom okne z RB Lipsko do Liverpoolu, musel by sa uspokojiť s tým, že na miesto v zostave The Reds je potrebné počkať. Miestenku v základnej zostave totiž majú Mané, Firmino a Salah.