Main Content

TRANSFER NEWS (23.2.): Neymar a nová zmluva? Bale a Jiangsu

nedeľa, 23. február 2020 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappe, Neymar
Kylian Mbappe, Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola je verný

Po výhre 1:0 nad Leicestrom City tréner Manchestru City Pep Guardiola dostával otázky na to, či ostane v klube aj po zákaze hrať Ligu majstrov. Španiel jednoznačne dal najavo, že je na Etihad Stadium šťastný a odísť sa rozhodne nechystá.

Neymar chce zmluvu

Neymar reálne zvažuje, že podpíše s Parížom Saint-Germain nový kontrakt, dokonca to tento hráč má aj chcieť. Neymar do PSG odišiel v roku 2017 z FC Barcelona, pričom viackrát sa snažil Park Princov opustiť. Momentálne sa mu však darí.

Bale blízko Jiangsu

Gareth Bale mohol už v zime definitívne opustiť Real Madrid. Waleský reprezentant mohol v januárovom transferovom okne zamieriť do čínskeho Jiangsu, ale kluby sa vraj nakoniec nedohodli na prestupovej čiastke.

Arsenal chce Taha

Londýnsky Arsenal je podľa dostupných správ v hre o šikovného Jonathana Taha, ktorý podáva kvalitné výkony v drese nemeckého Bayeru Leverkusen. Tahovi Bundesliga sedí, ale netají sa tým, že by sa rád v kariére posunul ďalej.

20 tisíc za deň

Manchester City robí všetko preto, aby uspel s odvolaním voči dvojročnému zákazu hrať Ligu majstrov. Anglický majster si dokonca najal advokáta, ktorý dvakrát zablokoval a Brexit a klub im platí 20 tisíc libier denne.

Allegri a United?

Taliansky tréner Massimiliano Allegri je po konci v Juventuse Turín stále bez práce, pričom v tomto ročníku nikde netrénuje, ale rád by sa vrátil do futbalového kolotoča. Záujem o jeho služby vraj má Manchester United. Tento interes má pretrvávať dlhodobo.