Main Content

TRANSFER NEWS (22.2.): Messi otvorene o City. Sterling hovorí o Reale

sobota, 22. február 2020 07:03 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hráči môžu odísť

Kapitán FC Barcelona Lionel Messi otvorene priznal, že podľa jeho názoru môžu Manchester City v letnom prestupovom období opustiť viaceré opory, ak sa potvrdí, že Sky Blues nemôžu nastupovať dva roky v Lige majstrov. Hovorí sa o odchodoch Kevina De Bruyneho, Sergia Aguera, Raheema Sterlinga či Bernarda Silvu.

Pep nikam neodchádza

Tréner Manchestru City Pep Guardiola opäť zopakoval, že on sa z Etihad Stadium nechystá odísť ani v prípade, že Sky Blues nebudú najbližšie dve sezóny kupovať nových futbalistov. Hovorilo sa, že by Guardiola mohol zamieriť do talianskeho Juventusu Turín. 

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Real a Donny

Real Madrid je stále v hre o holandského reprezentanta Donnyho Van De Beeka, ktorý podáva výborné výkony v drese Ajaxu Amsterdam. Van De Beek bol spájaný s transferom zo španielskej metropoly už niekoľkokrát. Doposiaľ k nemu nedošlo.

Lemarov odchod?

Thomas Lemar mal odísť z Atlética Madrid už v letnom prestupovom období, ale Rojiblancos ho nakoniec nepredali. Lemar na sebe zapracoval, podal niekoľko dobrých výkonov a vo veľkom sa hovorí o tom, že nakoniec by odísť nemusel. Niektoré plátky ale hlásajú, že stále reálnejší je Lemarov prestup smerom z Wanda Metropolitano.

Real Madrid je skvelý

Hviezdny Raheem Sterling z Manchestru City povedal, že Real Madrid je podľa neho vynikajúci klub. Faktom je, že tento anglický útočník je spájaný s prestupom do Bieleho Baletu, ale Sterling nedávno povedal, že City neopustí, ani keby klub nehral najbližšie dva roky v Lige majstrov.

Zvláštna prestupová politika

Vedenie FC Barcelona je pod paľbou kritiky, pretože klub v lete a v zime poslal preč na hosťovania talentovaných mladíkov ako Wague, Ruiz, Perez či Todibo, pričom následne sa káder FCB zúžil a po zranení Dembélého museli šéfovia Blaugranas skĺznuť k „panic buy“ v podobe Martina Braithwaitea z Leganes. Legendárny Rivaldo napríklad povedal, že nerozumie, prečo Barca kúpila takéhoto futbalistu.