Main Content

TRANSFER NEWS (21.2.): Messi chce návrat Neymara. Bayern chce Firmina

piatok, 21. február 2020 11:41 | Autor: Jakub Vaverka

Naby Keita a Roberto Firmino
Naby Keita a Roberto Firmino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Firmino a Bayern?

Prekvapivé správy prichádzajú z Nemecka. Bayern Mníchov začal prestupový boj o brazílskeho útočníka Roberta Firmina, ktorý podáva výborné výkony v drese Liverpoolu. Bavori už Firmina v minulosti chcel, keď sa mu darilo v konkurenčnom Hoffenheime.

Messi chce Neymara

Útočník FC Barcelona Lionel Messi si myslí, že stále nie je vylúčené, že by sa Neymar vrátil do FC Barcelona, odkiaľ v minulosti, konkrétne v roku 2017, odišiel do Parížu Saint-Germain. Messi si myslí, že Neymar ľutuje svoj odchod a za dva a pol roka prišli isté vplyvy, podľa ktorých vraj jeho návrat nie je vylúčenou záležitosťou. 

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Neférovosť

Barcelone sa dlhodobo zranil Ousmane Dembélé a klub dostal výnimku podpísať hráča aj mimo prestupové obdobie. Katalánci získali útočníka Martina Braithwaitea z Leganes. Leganes, klub, ktorý bojuje o záchranu, chcel taktiež výnimku, aby mohol priviesť náhradu. Vedenie ligy mu to ale zatrhlo. Rovnako tak nemohol posilu doviesť ani Tottenham Hotspur, ktorému sa zranili Kane a Son.

Werner je potešený

Útočník RB Lipsko Timo Werner povedal, že v jeho očiach je Liverpool momentálne najlepším tímom na svete, pričom to, že ho médiá spájajú s The Reds je preňho veľmi potešiteľné. The Reds sú jedným zo záujemcov o Wernerove služby.

Záujem o Lallanu

Adam Lallana, ktorého budúcnosť sa v uplynulých dňoch vo veľkom skloňuje, by vraj po tomto ročníku mohol opustiť Liverpool. Záujem o služby tohto anglického stredopoliara majú momentálne Leicester City a Southampton.