Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (21.2.): José Mourinho poslal štipľavý odkaz Chelsea

piatok, 21. február 2020 11:35 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: Instagram

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: José Mourinho nesúhlasí s tým, že by jeho tím bol po domácej prehre s Lipskom 0:1 vyradený z Ligy majstrov. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Mourinho si rypol do Chelsea, pretože už zajtra Spurs nastúpia proti Blues, pričom Mourinho podotkol, že Tottenham musel ešte v stredu hrať náročný zápas LM, zatiaľ čo Modrí od pondelka mohli oddychovať. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu Roberto Firmino je prekvapivo spájaný odchodom do nemeckého Bayernu Mníchov. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Útočník RB Lipsko Timo Werner povedal, že Liverpool je najlepší klub na svete a teší ho, že je s ním spájané jeho meno. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Southampton v lete zabojuje o získanie stredopoliara Adama Lallanu, ktorého budúcnosť v Liverpoole je otázna. (Sky Sports)

CRYSTAL PALACE: Tréner Roy Hodgson by mohol dostať od vedenia Crystal Palace ponuku na predĺženie kontraktu. Klubové vedenie je spokojné s jeho prácou. (Sky Sports)

MANCHESTER CITY: Kapitán FC Barcelona Lionel Messi povedal, že si myslí, že z Manchestru City počas zákazu hrania v Lige majstrov môže odísť niekoľko hráčov. (Sky Sports)