Main Content

TRANSFER NEWS (19.2.): Lionel Messi a Los Angeles Galaxy

streda, 19. február 2020 06:51 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Raiola nechce zlé vzťahy

Agent Mino Raiola nechce mať zlé vzťahy s trénerom Manchestru United Ole Gunnarom Solskjaerom kvôli svojmu klientovi Paulovi Pogbovi. Raiola ale jedným dychom dodáva, že Pogba nie je majetkom Solskjaera.

Son mimo, príde niekto?

Tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho prezradil, že kórejský útočník Heung-Min Son bude kvôli zraneniu ruky zo zápasu s Aston Villou (3:2) pauzovať do konca prebiehajúceho ročníka. Povráva sa, že Kohúti by mohli dostať výnimku a kúpiť niekoho útoku. Zranený je totiž aj kapitán Harry Kane.

Messi a MLS?

Lionel Messi dostal údajne ponuku prestúpiť do americkej Major League Soccer. Argentínskeho kapitána FC Barcelona by chcel získať kalifornský celok Los Angeles Galaxy. Ani Barcelona a ani Messi tieto špekulácie nekomentovali.

Braithwaite v štvrtok

28-ročný útočník Martin Braithwaite zo španielskeho klubu Leganes by mal byť už zajtra oznámený ako nová posila FC Barcelona. Barca má po odchodoch a zraneniach výnimku, aby mohla rozšíriť svoj káder pred záverom ročníka.

Casillas končí

Vedenie portugalského FC Porto oficiálne potvrdilo, že španielsky brankár Iker Casillas ukončil svoju aktívnu kariéru. Casillas bol na súpiske Drakov pre prebiehajúci ročník, ale po infarkte, ktorý mal v máji sa už dlhodobo do futbalového kolotoča vrátiť nedokázal.

Pavón do USA?

Cristian Pavón, argentínsky reprezentant, ktorý podáva pravidelne dobré výkony v drese Bocy Juniors, by vraj mohol odísť na hosťovanie do Spojených štátov amerických. Záujem má Los Angeles Galaxy, ktorý hľadá posily.