Main Content

TRANSFER NEWS (18.2.): Marcelov odchod z Realu? Haaland bol príliš dobrý

utorok, 18. február 2020 11:43 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Carvajal a Marcelo
Dani Carvajal a Marcelo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona blízko posily

Vedenie FC Barcelona je blízko k získaniu dočasnej náhrady za zraneného Ousmanea Dembélého. Konkrétne sa jedná o šikovného Martina Braithwaitea, ktorý oblieka dres konkurenčného Leganes a mohol by prísť za 20 miliónov eur.

Pep a Raheem ostanú

Pep Guardiola, tréner Manchestru City a Raheem Sterling, jeden z herných lídrov Sky Blues, vraj ostanú na Etihad Stadium aj po tom, čo bolo oznámené, že Modrí si v najbližších dvoch ročníkoch nezahrajú v Lige majstrov.

Van De Beek a United?

Manchester United pokračuje v sledovaní holandského reprezentanta Donnyho Van De Beeka, ktorého odchod z Ajaxu Amsterdam sa skloňuje už niekoľko mesiacov. Van De Beek by mohol zmeniť dres po konci prebiehajúcej sezóny.

Marcelov koniec?

Tohtosezónne trápenie obrancu Marcela v Reale Madrid pokračuje. Silnejú hlasy, že brazílsky veterán hrá pravdepodobne v španielskej metropole posledný ročník a mohol by vraj v letnom transferovom období zmeniť pôsobisko.

King na Old Trafford?

Josh King, ktorý mal v zimnom prestupovom období odísť z Bournemouthu do Manchestru United, by vraj mohol prestúpiť v letnom transferovom okne na Old Trafford. King už v minulosti dres Devils obliekal ako mladík.

Príliš dobrý

CEO Borussie Dortmund Hans-Joachim Watzke prezradil, že BVB pôvodne nemali v pláne v zime získať Erlinga Brauta Haalanda zo Salzburgu, ale tento Nór bol jednoducho tak dobrý, že keď prišla možnosť, tak ju klub využil.