Main Content

Weiss novou posilou Slovana, Kmotrík: Tešíme sa na jeho debut v belasom drese

nedeľa, 16. február 2020 21:34 | Autor: TASR

Vladimír Weiss ml.
Vladimír Weiss ml. | zdroj: © TASR

Bratislava 16. februára (TASR) - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava sa v nedeľu dohodol na príchode stredopoliara Vladimíra Weissa ml. Informoval o tom portál čas.sk. Šesťdesiatšesťnásobný slovenský reprezentant koncom decembra ukončil pôsobenie v katarskom klube Al-Gharafa.

"Dnes sa Vlado stal naším hráčom. Zatiaľ nie je jasné, kedy nastúpi, pretože potrebuje dohnať kondičné a zdravotné resty,“ povedal pre Nový Čas viceprezident ŠK Slovan Ivan Kmotrík ml. a dodal: „Od jeho doterajšieho zamestnávateľa sme si vyžiadali potrebnú dokumentáciu na jeho registráciu. Tešíme sa na jeho debut v belasom drese.“

Tridsaťročný Weiss odohral za Gharafu celkovo 62 zápasov a strelil 27 gólov. V tomto ročníku nastúpil päťkrát ako striedajúci hráč. Weiss strávil v Katare dovedna šesť rokov. Predtým pôsobil v Olympiakose Pireus, Espanyole Barcelona, Pescare, Glasgowe Rangers či Boltone a Manchestri City. V drese slovenskej reprezentácie štartoval na MS 2010 v JAR i na EURO 2016 vo Francúzsku.