Main Content

TRANSFER NEWS (17.2.): Odchod Davida Alabu do Premier League?

pondelok, 17. február 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

David Alaba
David Alaba | zdroj: tasr

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alaba a Anglicko?

Rakúsky obranca David Alaba, ktorý je hviezdou nemeckého Bayernu Mníchov, nevylúčil, že by mohol v nasledujúcich mesiacoch opustiť bavorský veľkoklub. Alaba má platný kontrakt do konca budúcej sezóny a momentálne nie je isté, či ho predĺži. Láka ho vraj hlavne Anglicko.

Odchody zo City

Vzhľadom na to, že Manchester City nebude hrať najbližšie dva roky Ligu majstrov, európske veľkokluby krúžia okolo najväčších hviezd Sky Blues. Z Etihad Stadium by vraj mohli po sezóne odísť Leroy Sané, Raheem Sterling, Sergio Aguero a aj Kevin De Bruyne.

Solskjaer chcel 4

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer chcel získať v januárovom prestupovom období štyri nové posily, ale kluboví šéfovia mu nakoniec dopriali iba získanie portugalského reprezentanta Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon a hosťovanie Odiona Ighala zo Šanghaja.

Barcelona nemá jasno

V uplynulých dňoch sa v súvislosti s FC Barcelona spomínalo niekoľko ofenzívnych mien, ale faktom je, že vedenie katalánskeho veľkoklubu si stále nestanovilo, kto bude nástupcom uruguajského zakončovateľa Luisa Suareza.

Guardiola je pripravený

Taliansky veľkoklub Juventus Turín je pripravený v lete získať španielskeho trénera Pepa Guardiolu a vraj je na odchod do Turína pripravený aj samotný kouč. Pep je aktuálne kormidelníkom Manchestru City.

Grealish za 6M

Tottenham Hotspur mohol v roku 2018 získať Jacka Grealisha za zanedbateľných šesť miliónov libier, ale Kohúti nakoniec súčasného kapitána Aston Villy nekúpili. Dnes je jeho trhová hodnota na úrovni osemdesiatich miliónov.