Main Content

TRANSFER NEWS (15.2.): Odchod Paula Pogbu z Manchestru United

sobota, 15. február 2020 15:54 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Maddison chce odísť

Stredopoliar anglického Leicestru City James Maddison údajne jasno. V letnom prestupovom období sa chce posunúť vo svojej kariére ďalej a ako nové pôsobisko vybral konkurenčný Manchester United.

Pogba opustí United

Začína byť hotovou vecou, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba v letnom prestupovom období opustí Manchester United. Zamieriť by mal do jedného z dvojice tímov Juventus Turín – Real Madrid.

Giroud a Taliansko

Francúzsky zakončovateľ Olivier Giroud, ktorý v Chelsea prakticky nedostáva nijaké šance a snažil sa zmeniť dres už v zime, je vraj dohodnutý na predbežnom kontrakte s talianskym Laziom Rím.

Arteta zabojuje

Tréner londýnskeho Arsenalu Mikel Arteta deklaroval, že chce zabojovať o udržanie opôr svojho mužstva, pričom hovoril hlavne o P.E. Aubameyangovi, o ktorého je v zahraničí obrovský záujem.

Arsenal bude nakupovať

Vedenie londýnskeho Arsenalu sa v predstihu pripravuje na letné prestupové obdobie, pričom Kanonieri vraj už teraz majú vytypovaných niekoľkých zaujímavých futbalistov, ktoré by mohli po sezóne prísť.

City v problémoch

Manchester City kvôli porušeniu finančného fair-play od UEFA nebude hrať najbližšie dve sezóny Ligy majstrov. Okrem toho klub musí zaplatiť 30 miliónov eur ako finančnú pokutu a nie je vylúčené, že bude preradený do štvrtej najvyššej anglickej súťaže. To by znamenalo výraznejší rez kádrom a odchod opôr.