Main Content

TRANSFER NEWS (14.2.): Haaland o United, Rakitič o Ronaldovi

piatok, 14. február 2020 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Haaland
Manchester United, Haaland | zdroj: Instagram, Youtube

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ziyech od leta v Chelsea

Londýnska Chelsea a holandský Ajax Amsterdam včera verejne potvrdili, že marocký reprezentant Hakim Ziyech bude od leta hráčom The Blues. Modrí zaplatia Ajaxu 40 miliónov eur a 26-ročný technik sa stane prvou posilou éry trénera Franka Lamparda.

Záujem o Sancha

Borussia Dortmund potvrdila, že v letnom prestupovom období z klubu odíde anglický reprezentant Jadon Sancho, pričom v tomto momente sú najväčšími favoritmi na jeho kúpu Manchester United a Chelsea. Liverpool je mierne v úzadí.

Hendersonov odchod?

Brankár Dean Henderson, ktorý je momentálne na hosťovaní z Manchestru United v Sheffielde United, by vraj mohol v letnom prestupovom období zmeniť dres. Záujem o jeho služby majú Chelsea a rovnako tak Paríž Saint-Germain.

Rakitič o Ronaldovi

Chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z FC Barcelona, v rozhovore prehlásil, že by si rád jedného dňa zahral s Cristianom Ronaldom. Ako je známe, Ronaldo je hráčom talianskeho Juventusu.

Pogbov druhý domov

Kontroverzný futbalový agent Mino Raiola najnovšie povedal, že Taliansko je druhým domovom jeho klienta Paula Pogbu. Pogba je stále hráčom Manchestru United, ale Raiola sa vehementne snaží ho poslať z Old Traffordu preč.

Peniaze neboli dôvod

Nórsky útočník Erling Braut Haaland povedal, že peniaze neboli dôvod, prečo v zimnom prestupovom období neodišiel z rakúskeho Red Bull Salzburg do Manchestru United, ale nakoniec posilnil nemecký celok Borussia Dortmund.