Main Content

Božská ľavačka opäť v akcii: Messi v roztomilom VIDEU s malými futbalistami

Fenomenálny argentínsky kanonier v službách FC Barcelona si ani doma nedáva pokoj od futbalu. Lionel Messi má so svojou manželkou Antonellou Rocuzzovou troch chlapcov, ktorí začínajú čoraz viac hýriť aktivitou. Keď si ich na starosť zoberie slávny tatko, inak ako futbalovou školou to jednoducho skončiť nemôže. 

Sedemročný Thiago, päťročný Mateo a takmer dvojročný Ciro sa vo svojej izbe rozhodli potrénovať futbalové zručnosti a to pochopiteľne za asistencie svojho otca. Šesťnásobný držiteľ Zlatej lopty na roztomilom videu s malými futbalistami opäť potvrdil, že nie je len skvelým zakončovateľom, ale aj famóznym nahrávačom, keď svojou božskou ľavačkou chlapcom posiela jeden skvelý center za druhým. Role brankára sa zhostil najstarší Thiago a predovšetkým Mateo sa pokúša zužitkovať prihrávky slávneho otca a premeniť ich na góly. 

Barcelona prechádza náročným obdobím, samotný Messi je rozhádaný s vedením a dokonca panujú obavy, či slávny Camp Nou najväčšia hviezda neopustí. Už v sobotu čaká na katalánskeho giganta ligový šláger s rozbehnutým Getafe, ktorému v La Lige patrí aktuálne senzačné tretie miesto.