Main Content

TRANSFER NEWS (12.2.): Minie Juventus Turín 70 miliónov eur?

streda, 12. február 2020 08:03 | Autor: Jakub Vaverka

Juventus Turín logo
Juventus Turín logo | zdroj: S7

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Doucouré je sebavedomý

Abdoulaye Doucouré, ktorý si dlhodobo drží vysoký štandard výkonov v anglickom Watforde, nepochybuje o tom, že ak v lete prestúpi, bude to do klubu, ktorý hrá Ligu majstrov. Doucouré bol nie tak dávno spájaný s Parížom Saint-Germain. Záujem o jeho služby mal aj Everton.

Predaj Mchitarjana

Vedenie londýnskeho Arsenalu chce definitívne predať arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana, ktorý je dlhodobo kritizovaný a aktuálne je na hosťovaní v talianskom AS Rím. Mchitarjan by mohol natrvalo odísť za 20 miliónov libier.

Orsolini za 70M?

Taliansky majster Juventus Turín sa údajne zaujíma o talentovaného Ricarda Orsoliniho z konkurenčnej Bologne, pričom športový riaditeľ tohto klubu Walter Sabbatini záujemcom odkázal, že Orsolini neodíde za menej ako sedemdesiat miliónov eur.

Defenzívne ciele Spurs

Tréner José Mourinho si uvedomuje, že jeho tím potrebuje posily do obrany, pričom Tottenham Hotspur v letnom transferovom okne zabojuje o Rubena Diasa z portugalskej Benficy Lisabon a Nathana Akého z Bournemouthu.

Juventus a Gurdiola?

Ak Juventus Turín v tejto sezóne nevyhrá Ligu majstrov alebo taliansku Serie A, z klubu by vraj mohol odísť kormidelník Maurizio Sarri a na jeho miesto prekvapujúco prísť španielsky kouč Pep Guardiola z Manchestru City.

William José sa teší, ale

Útočník Realu Sociedad San Sebastián William José je šťastný, že je spomínaný s prestupom do FC Barcelona, ale Katalánci vraj napokon tohto kanoniera nezískajú, pretože „La Real“ vraj za jeho služby požaduje prehnanú finančnú čiastku.