Main Content

TRANSFER NEWS (11.2.): Coutinho sa nechce vrátiť do Barcelony

utorok, 11. február 2020 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho chce ostať

Brazílsky reprezentant Coutinho je momentálne na hosťovaní v nemeckom Bayerne Mníchov zo španielskeho FC Barcelona, pričom na konci ročníka by sa „Cou“ mal vrátiť späť do Katalánska. Hráč by vraj rád ostal v Bundeslige, kde sa mu herne darí.

Arsenal musí konať

Vedenie londýnskeho Arsenalu chce popracovať na novom kontrakte pre útočníka Pierrea-Emericka Aubameyanga, o ktorého sa vraj zaujíma niekoľko veľkoklubov na čele s FC Barcelona. Šéfovia Kanonierov nechcú, aby „Auba“ odišiel preč.

Náhrada za Sancha?

Manažment Borussie Dortmund si uvedomuje, že udržať anglického reprezentanta Jadona Sancha dlhodobo bude prakticky nemožné. BVB preto hľadá možné náhrady a jednou z nich by mohol byť talentovaný Emmanuel Dennis z belgického Clubu Bruggy.

Aké a Arsenal?

Futbalový analytik a bývalý futbalista Paul Merson si myslí, že holandský obranca Nathan Aké, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v AFC Bournemouth, by bol skvelou posilou pre londýnsky Arsenal. Tohto hráča pozorne sleduje aj Mourinhov Tottenham.

Williams s novou zmluvou

Talentovaný osemnásťročný mladík Neco Williams podpíše s Liverpoolom nový dlhodobý kontrakt. Tento talent sa ukázal vo veľmi dobrom svetle a prehľad o jeho výkonoch má aj kormidelník A mužstva Jurgen Klopp.

Man City sleduje Haalanda

Manchester City pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného nórskeho útočníka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý v zimnom transferovom okne odišiel z rakúskeho Red Bull Salzburg do nemeckej Borussie Dortmund.