Main Content

TRANSFER NEWS (9.2.): Traoré, Mourinho, Weiss či Škriniar

nedeľa, 9. február 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Adama Traoré a Ibrahim Rabiu
Adama Traoré a Ibrahim Rabiu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Weiss v Podbrezovej

Vladimír Weiss viackrát prehlásil, že by sa chcel vrátiť do slovenskej reprezentácie, z ktorej počas svojho pôsobenia v exotickom Katare vypadol. Pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy sa tento bývalý hráč Espanyolu či Rangers Glasgow pripravoval s hráčmi Podbrezovej.

Pep nepôjde po Messim

Tréner Manchestru City Pep Guardiola opakovane povedal, že nemá v pláne získavať argentínskeho útočníka Lionela Messiho do tímu, ktorý vedie. Pravdou ale je, že Messi je so Sky Blues v týchto dňoch naozaj spájaný.

Traoré do Barcelony?

Adama Traoré, barcelonský odchovanec, ktorý momentálne hráva v Premier League v drese Wolverhamptonu Wanderers, je v hľadáčiku FC Barcelona a do Španielska by sa mohol vrátiť už v lete.

Aké na lane Mourinha

Holandský obranca Nathan Aké, ktorý v tejto sezóne predvádza v drese Bournemouthu naozaj kvalitné výkony, by mohol zamieriť do konkurenčného Tottenhamu Hotspur. Získať by ho vraj chcel kormidelník José Mourinho.

City sledujú Škriniara

Manchester City sa chce v letnom prestupovom období posilniť, pričom jednou z formácií, do ktorej Sky Blues investujú bude obrana. City vraj pozorne sledujú situáciu okolo slovenského stopéra Milana Škriniara z Interu Miláno.

Raiola je spokojný

Kontroverzný agent Mino Raiola naznačil, že je rád, ako dopadla prestupová sága okolo nórskeho útočníka Erlinga Brauta Haalanda. Haaland mal pôvodne zo Salzburgu zamieriť do Manchestru United, ale nakoniec prestúpil do Borussie Dortmund.