Main Content

Hlavný prestupový cieľ Manchestru City? Milan Škriniar!

nedeľa, 9. február 2020 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Milan Škriniar si získava v talianskom Interi Miláno stále pevnejšie miesto. Podáva pravidelne kvalitné výkony, čo neuchádza pozornosti skautov rôznych veľkoklubov. Jedným z nich je Manchester City.

Manchester City sa pripravuje na letné prestupové obdobie, pričom v britskej tlači viackrát zaznelo, že Sky Blues podstúpia väčší rez kádrom. Sťahovať by sa malo niekoľko hráčov, rovnako tak by City mali viacero futbalistov angažovať.

V klube by ale mal ostať španielsky tréner Pep Guardiola, ktorý je podľa Calciomercato, talianskeho plátku, veľkým obdivovateľom slovenského reprezentanta Milana Škriniara. Škriniar predvádza fantastické výkony v Interi Miláno, pričom tréner Antonio Conte mu v jednom zo zápasov zveril aj kapitánsku pásku.

„Manchester City urobí všetko, čo bude v jeho silách, aby Milana Škriniara v lete 2020 priviedol na Etihad Stadium. Sky Blues by mohlo za slovenského reprezentanta zaplatiť čiastku na úrovni sedemdesiat až osemdesiat miliónov eur,“ tvrdia talianski novinári.

Man City už nechce ťahať v boji o anglický titul za kratší koniec povrazu, pričom úradujúci šampión v prebiehajúcom ročníku dopláca na rozšírenú maródku v zadných radoch. Guardiola zistil, že kvalitných obrancov nie je nikdy dosť.