Main Content

Tatar - McDavid - Draisaitl? Slováka sleduje Edmonton Oilers!

sobota, 8. február 2020 14:33 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Už čoskoro sa budú v zámorskej NHL finalizovať výmeny pred uzavretím prestupového obdobia. Pritom stále nie je isté, či Tomáš Tatar ostane v Montreale Canadiens alebo zmení pred záverom ročníka dres.

Montreal Canadiens robí, čo môže, ale aktuálny vývoj NHL napovedá o tom, že Habs pravdepodobne ostanú aj tento rok bez play-off. Uvedomuje si to aj Tomáš Tatar, ktorý boduje prakticky v každom zápase a v tomto ročníku je jednoznačným lídrom Montrealu.

Nečudo, že meno slovenského útočníka sa často spomína v súvislosti s možnou výmenou. Hovorilo sa o záujme Dallasu Stars či Pittsburghu Penguins, do boja o niekdajšieho zakončovateľa Vegas či Detroitu ale najnovšie vstúpil nový hráč - Edmonton Oilers.

Olejári, podľa zdrojov Edmonton Journal Oilers Nation, plánujú pred vyraďovacími bojmi posilnenie. Mužstvo, kde hrajú prím predovšetkým famózni McDavid a Draisaitl by sa do play-off dostať malo a chce dokráčať čo najďalej. Edmonton chce bojovať o Stanley Cup, Tomáš Tatar chce bojovať o Stanley Cup a Montreal by mohol získať zaujímavú protihodnotu.

Vylúčená vraj dokonca nie je ani prípadná spolupráca Tatara s McDavidom a Draisaitlom, ktorá by Oilers mohla posunúť na úplne novú úroveň. Najväčšími favoritmi na získanie slovenského útočníka sú v tejto chvíli Pittsburgh Edmonton