Main Content

TRANSFER NEWS (8.2.): Coutinhov odchod za 80M?

sobota, 8. február 2020 09:37 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho za 80M

Barcelona získala svojho času Coutinha z Liverpoolu za 167 miliónov eur, pričom teraz je vraj reálne, že po sezóne brazílsky reprezentant natrvalo opustí Camp Nou za 80 miliónov. Momentálne je Coutinho na hosťovaní v Bayerne Mníchov.

Rose nedostal šancu

Danny Rose, ktorý v zimnom prestupovom období odišiel z Tottenhamu Hotspur na hosťovanie do konkurenčného Newcastlu United, v rozhovore otvorene priznal, že mu kormidelník José Mourinho nedal šancu.

Borussia sa neponáhľa

Vedenie Borussie Dortmund si uvedomuje obrovský záujem o anglického reprezentanta Jadona Sancha, ale podľa dostupných informácií sa BVB neponáhľa s predajom tohto zázračného mladého futbalistu.

Wenger ako prezident?

V posledných dňoch sa špekulovalo o tom, že by mohol Arsene Wenger skompletizovať svoj návrat do Arsenalu na jednu z exekutívnych funkcií vo vedení klubu, ale momentálne to vyzerá, že sa Wenger stane prezidentom francúzskeho Rennes.

Bale je blízko odchodu

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane je nespokojný s výkonmi aj prístupom waleského reprezentanta Garetha Balea, pričom vo veľkom sa hovorí o tom, že Bale po sezóne definitívne opustí ako Madrid, tak aj Španielsko.

William José a Barca?

Barcelona naďalej rieši svoju ofenzívnu situáciu, pričom aktuálnym prestupovým cieľom katalánskeho veľkoklubu je skúsený zakončovateľ William José z konkurenčného Realu Sociedad San Sebastián. José interes o svoju osobu nekomentoval.