Main Content

TRANSFER NEWS (7.2.): Messi s Ronaldom v jednom klube?

piatok, 7. február 2020 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi si môže vyberať

Ak by sa Lionel Messi rozhodol, že v letnom prestupovom období odíde z FC Barcelona, bude si môcť vyberať, kam prestúpi. O hviezdu katalánskeho giganta sa zaujíma niekoľko veľkoklubov, hlavne Manchester City a Manchester United.

Messi a Ronaldo?

Objavili sa taktiež špekulácie, že ak by sa Lionel Messi rozhodol odísť z Barcelony, mohol by odísť do Juventusu Turín, kde momentálne pôsobí Cristiano Ronaldo. Splnil by sa tak povedzme sen mnohých priaznivcov, ktorí si toto spojenie chceli pozrieť už dlho.

Onana do Chelsea?

Londýnska Chelsea pozorne sleduje situáciu na prestupovom trhu, pričom The Blues sa sústreďujú hlavne na brankársky post. Jedným z gólmanov, ktorí by vraj mohli na Stamford Bridge zamieriť je André Onana z Ajaxu Amsterdam.

Pogba môže odísť

Paul Pogba je stále hráčom Manchestru United, ale už dlhé mesiace sa hovorí o jeho možnom odchode z Old Trafford. Red Devils sa vraj nebudú pokúšať Pogbovi v prestupe zabrániť. Pracuje na tom hlavne hráčov agent Mino Raiola.

Poriadok v Arsenale?

Španielsky tréner Mikel Arteta plánuje výraznejší rez kádrom The Gunners v letnom prestupovom období. Arsenal dlhodobo nepodáva kvalitné výkony, pričom viacero hráčov priam nie je hodných prvého mužstva Kanonierov.

Cavani chcel odísť

Edinson Cavani chcel v januárovom prestupovom období seriózne odísť z Parížu Saint-Germain, pričom na spadnutie bol hlavne jeho transfer do Atlética Madrid. Nakoniec z toho nič nebolo, avšak Uruguajčan by naďalej rád zmenil dres.