Main Content

TRANSFER NEWS (3.2.): Záujem o Neymara je stále živý

pondelok, 3. február 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Setién víta interes

Tréner FC Barcelona Quique Setién víta záujem jeho klubu o brazílskeho útočníka Neymara. Neymar je dlhodobo spájaný s návratom do Katalánska, odkiaľ v roku 2017 odišiel do parížskeho PSG. Momentálne má vynikajúcu formu.

Abidal sa obáva

Eric Abidal, športový riaditeľ FC Barcelona, sa začal obávať o svoju pozíciu na Camp Nou. Problémom je fakt, že Barca je kritizovaná za svoju aktivitu na prestupovom trhu. Kupuje aj predáva nevýhodne, prichádza o mladých hráčov.

Van Dijk za 150M

Vedenie Juventusu Turín pripravuje 150 miliónov libier na kúpu holandského obrancu Virgila Van Dijka. Liverpool ani samotný hráč tento interes nekomentoval, ale Stará Dáma má o VVD eminentný interes.

Koulibaly cieľom

Manchester United si tiež stanovil veľký transferový cieľ na letné prestupové obdobie. Konkrétne sa jedná o senegalského stopéra Kalidoua Koulibalyho z SSC Neapol, ktorý bol s odchodom spájaný už v zime.

Letné poriadky

Manchester City chystá výraznejšie letné upratovanie v kádri. Očakáva sa, že niekoľko futbalistov odíde preč, naopak Sky Blues majú vyhliadnutých niekoľko hviezdnych mien. Istú pozíciu nemá ani kouč Guardiola.

Lampard chce posily

Začína byť stále jasnejšie, že kormidelník Frank Lampard chce pre svoju Chelsea nové posily. Kouč nie je spokojný predovšetkým s útokom, kde ráta prakticky len s Abrahamom a Batshuayovi so Giroudom príliš neverí.