Main Content

TRANSFER NEWS (2.2.): Gareth Bale chce 600 tisíc týždenne

nedeľa, 2. február 2020 11:10 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

600 tisíc týždenne

Gareth Bale nemá problém s návratom do anglickej Premier League, ani do Tottenhamu Hotspur, kde už v minulosti pôsobil. Hráč, ktorý je dlhodobo nechcený v španielskom Reale Madrid ale požaduje týždenný plat vo výške 600 tisíc libier týždenne.

Pogba TOP cieľ

Vedenie Juventusu Turín pomaly, ale isto začalo pracovať na letných prestupových cieľoch. Jedným z nich bude pre talianskeho majstra francúzsky stredopoliar Paul Pogba, ktorý je dlhodobo nespokojný v Manchestri United.

Can za 30M

Emre Can, ktorého nemecký celok Borussia Dortmund získal na hosťovanie do konca sezóny z talianskeho Juventusu Turín, by mohol ostať v BVB následne aj natrvalo, ale Osy budú musieť zaňho zaplatiť 30 miliónov eur.

Sklamané Lazio

Vedenie Lazia Rím priznalo sklamanie v prestupovej snahe o získane francúzskeho útočníka Oliviera Girouda. Giroud bol na odchode z londýnskej Chelsea, ale The Blues zaňho nezískali náhradu, a teda z transferu nič nebolo.

Wague v lete?

Obranca Moussa Wague odišiel v januári z FC Barcelona do francúzskeho Nice na hosťovanie, pričom tohto hráča chcel získať aj londýnsky West Ham United. The Hammers sa budú o Wagueho pokúšať aj v letnom transferovom okne.

Conte prispel

Obranca Ashley Young, ktorý v zimnom prestupovom období odišiel z Manchestru United do Interu Miláno priznal, že v jeho prestupe do Serie A zohral veľkú rolu taliansky kormidelník Antonio Conte, ktorý prispel k tomu, že sa Young takto rozhodol.