Main Content

TRANSFER NEWS (30.1.): Real Madrid čaká na letné prestupové obdobie

štvrtok, 30. január 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Grealish je v kurze

Kapitán Aston Villy Jack Grealish, ktorý dal jasne najavo, že v zimnom prestupovom období neopustí klub z Birminghamu, ktorý bojuje o prežitie v Premier League, je vraj pod drobnohľadom Manchestru United a aj ďalších klubov z anglickej ligy.

Real čaká na leto

Líder španielskej La Ligy Real Madrid je pomerne neaktívny na zimnom prestupovom trhu, pričom hlasy z okolia Merengues hovoria, že Biely Balet uvidí, ako dopadne prebiehajúci ročník a následne môže prísť aktivita v lete.

Rojo na odchode

Argentínsky obranca Marcos Rojo je podľa dostupných správ na odchode z Manchestru United. Vedenie Red Devils sa najprv zdráhalo tohto hráča predať preč, ale momentálne to vyzerá, že by Rojo mohol skôr či neskôr zmeniť dres.

Lampard je spokojný

Frank Lampard by privítal nové posily, ale jedným dychom dodáva, že je ako tréner Chelsea spokojný s tímom, ktorý má k dispozícii. The Blues majú jasný cieľ – skončiť v TOP 4 Premier League a dostať sa v Lige majstrov, kde už sú Modrí v osemfinále, čo najďalej.

Mertens vydrží

Belgický reprezentant Dries Mertens bol v januárovom prestupovom období prakticky denne spájaný s odchodom z talianskeho SSC Neapol, ale aktuálne to vyzerá, že Mertens vydrží v rozhodovaní sa o ďalšej budúcnosti do konca aktuálnej sezóny.

O Maddisonovi v lete

O Jamesovi Maddisonovi a jeho ďalšej budúcnosti sa bude vo väčšom špekulovať v letnom prestupovom období. Anglický reprezentant je spokojný v Leicestri City, ale v prípade zaujímavej ponuky sa odchodu brániť nebude.