Main Content

TRANSFER NEWS (29.1.): Dortmund si cení Sancha aj Haalanda

streda, 29. január 2020 07:40 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Braut Haaland
Erling Braut Haaland | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pedro nemá problém

Španielske krídlo Pedro nemá problém s tým, aby ostal v londýnskej Chelsea do konca prebiehajúceho ročníka, na druhej strane sa nebráni ani tomu, že by odišiel už v januárovom prestupovom okne.

Angel Gomes môže ostať

Aj keď Angel Gomes hráva za Manchester United iba sporadicky, hráč je stále zapálený tomu, aby na Old Trafford ostal. Ako to nakoniec dopadne, je momentálne otázne, ale v hre je zotrvanie, hosťovanie aj trvalý odchod.

Bernadeschi neodíde

Vedenie talianskeho majstra Juventusu Turín absolútne vylúčilo, že by Federico Bernandeschi, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom zo Zebier, odišiel do kádra španielskeho majstra FC Barcelona. Nie je tajomstvom, že ho Katalánci dlhodobo sledujú.

Meunier sa neobáva

Thomas Meunier sa neobáva svojej budúcnosti v Paríži Saint-Germain a ani toho, že stále s PSG nepodpísal nový kontrakt. Belgičan, o ktorom sa často hovorí, že by mohol prestúpiť, sa chce sústrediť predovšetkým na futbal.

V lete viacej

Londýnska Chelsea je na zimnom prestupovom trhu trpezlivá a opatrná, pričom zdroje blízke tomuto klubu hlásajú, že Modrí budú oveľa aktívnejší v nakupovaní v letnom transferovom okne. Prísť by mali predovšetkým posily do útoku.

BVB si cení hviezdy

Vedenie nemeckej Borussie Dortmund si cení svoje opory, predovšetkým zázračných mladíkov Jadona Sancha a Erlinga Brauta Haalanda. BVB sa preto bude snažiť tejto dvojke vytvoriť čo najlepšie podmienky, aby v klube zotrvali čo najdlhšie.