Main Content

TRANSFER NEWS (27.1.): Piatek posilou Chelsea?

pondelok, 27. január 2020 10:18 | Autor: Jakub Vaverka

Krzysztof Piatek
Krzysztof Piatek | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benitez sa môže vrátiť

Španielsky tréner Rafael Benitez, ktorý momentálne trénuje v Číne, by sa vraj mohol vrátiť do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby je silný, predovšetkým v Newcastli United, kde v minulosti pôsobil.

Giroud na spadnutie

Odchod francúzskeho útočníka Oliviera Girouda z londýnskej Chelsea je na spadnutie. Eminentný interes o tohto zakončovateľa má taliansky celok Inter Miláno. Malo by sa jednať o trvalý prestup a nie o hosťovanie, ako sa niekde stihlo objaviť.

Eriksena nik neobviňuje

Tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho povedal, že Christiana Eriksena nikto neobviňuje za transferovú ságu, ktorá okolo neho vznikla. Práve naopak, Dán je vraj príkladom skutočného profesionála, i keď mu končí kontrakt a čoskoro zrejme Spurs definitívne opustí.

Diallo a Leicester?

Leicester City pokračuje v hľadaní nových posíl, pričom jednou z nich by sa mohol stať Ibrahima Diallo, ktorý v prebiehajúcej sezóne podáva kvalitné výkony vo Francúzsku v drese Brestu. Čas do konca prestupového okna sa kráti.

Chelsea v hre o Piateka

Krzysztof Piatek, poľský útočník, ktorému sa nedarí v talianskom AC Miláno, by vraj mohol na poslednú chvíľu odísť do anglickej Premier League. Tam má o jeho služby záujem Chelsea, ktorá má problémy v útoku.

Barca oznámi posilu

Vedenie FC Barcelona vraj tento týždeň oznámi príchod zvučného mena. Očakáva sa, že pôjde o prvotriedneho hráča, ale momentálne nie je isté, kto presne by to mohol byť. Múdrejší budeme už čoskoro.