Main Content

TRANSFER NEWS (25.1.): Haaland sa baví životom, záujem o jeho meno rastie

sobota, 25. január 2020 09:59 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Haaland
Erling Haaland | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Haaland pod drobnohľadom

Nórsky útočník Erling Braut Haaland v prvých dvoch zápasoch za Borussiu Dortmund skóroval päť gólov, pričom na ihrisku nebol ani len hodinu čistého času. Hráč, ktorý iba nedávno opustil Salzburg, je vraj v tomto okamihu v notesoch mnohých skautov európskych veľkoklubov.

Dembele a Chelsea? Nie

Tréner Chelsea Frank Lampard poprel na tlačovej konferencii informácie, podľa ktorých by sa jeho klub zaujímal o útočníka Moussu Dembeleho. Dembele je hráčom Olympiqueu Lyon a patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu.

Eriksen za 20M

Odchod Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur je na spadnutie. Klub chce na ňom zarobiť aspoň nejaké peniaze a vzhľadom na to, že od leta bude voľným hráčom, Spurs nemajú veľa možností. Eriksen by mal odísť do Interu Miláno za 20 miliónov eur.

Perez a hosťovanie?

Talentovaný mladík Carles Perez, ktorý sa v tejto sezóne viackrát vo veľmi dobrom svetle ukázal v drese FC Barcelona, by mal odísť v posledných dňoch januárového prestupového obdobia na hosťovanie. Dôvodom je nedostatok herného času.

Setién diplomaticky

Tréner FC Barcelona Quique Setién odpovedal na otázky novinárov ohľadom možného prestupu Rodriga z Valencie veľmi diplomaticky. Setién povedal, že má rád všetkých kvalitných futbalistov. Povráva sa, že Barca zabojuje o Rodriga, ktorý by sa mohol stať nástupcom Luisa Suareza.

Cavani zrejme nie

Frank Lampard povedal, že Chelsea síce pokračuje v hľadaní nového útočníka, ale nechce robiť unáhlené rozhodnutia. To navráva špekuláciám o tom, že The Blues nakoniec v januárovom transferovom okne nezískajú Edinsona Cavaniho z PSG.