Main Content

TRANSFER NEWS (24.1.): Chelsea chce brankára, Cavani a United?

piatok, 24. január 2020 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Edinson Cavani
Edinson Cavani | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea sleduje brankára

Vedenie Chelsea nie je spokojné s výkonmi španielskeho brankára Kepu a začalo riešiť možnú náhradu za tohto niekdajšieho gólmana Bilbaa. The Blues sledujú ospevovaného Nicka Popea z konkurenčného Burnley.

Lemar a Arsenal?

Španielske aj anglické médiá sa zhodujú, že londýnsky Arsenal je v tomto bode najväčším favoritom na získanie francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara, ktorý nezapadol do koncepcie španielskeho Atlética Madrid.

Cavani na lane MU

Ďalším hráčom, ktorého sa pokúsi Manchester United v zimnom prestupovom období získať je uruguajský zakončovateľ Edinson Cavani. Cavani chce odísť z Parížu Saint-Germain a Premier League ho láka.

Rodrigo a FCB?

Barcelona zvažuje, či kúpiť náhradu za dlhodobo zraneného uruguajského zakončovateľa Luisa Suareza, ktorý si už v tejto sezóne pravdepodobne nezahrá. Ak by k tomu Katalánci pristúpili, mohol by prísť Rodrigo z konkurenčnej Valencie.

Can do BVB

Emre Can, nemecký univerzál, ktorý je stále hráčom talianskeho Juventusu Turín, by mohol odísť v januárovom prestupovom období do Bundesligy, kde už v minulosti pôsobil. Záujem prejavila Borussia Dortmund.

Carrasco do Londýna?

Belgičan Yannick Ferreira Carrasco, ktorý je hráčom čínskeho Dalianu, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Marek Hamšík, by mohol odísť do anglickej Premier League. Získať ho chce londýnsky Crystal Palace.