Main Content

Slovan má náhradu za Šporara! Prichádza bývalý hráč AC Miláno

piatok, 24. január 2020 09:30 | Autor: TASR, Martin Gregor

Ivan Kmotrík ml. a Ezekiel Henty
Ivan Kmotrík ml. a Ezekiel Henty | zdroj: Twitter

Bratislava 24. januára (TASR) - Úradujúci slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava získal na hosťovanie s opciou Alena Mustafiča. Mládežnícky reprezentant Bosny a Hercegoviny prišiel do konca sezóny z FK Sarajevo.

Slovan si môže po skončení hosťovania uplatniť opciu na trvalý prestup 20-ročného hráča. Klub zároveň podpísal profesionálnu zmluvu s ďalším stredopoliarom Filipom Lichým, ktorý je na reprezentačnej úrovni kapitán slovenskej devätnástky. Informoval o tom oficiálny web skslovan.com.

Náhrada za Šporara? Bývalý hráč AC Miláno!

Po odchode Slovinca Andraža Šporara do Sportingu Lisabon za rekordnú sumu musel Slovan vyriešiť aj pozíciu útočníka. Ako informoval portál sport.sk a vyplýva aj z fotografie, ktorú zverejnil kanál Eagles Tracker, ktorý sleduje prestupy nigeríjských futbalistov, stal sa ňou Ezekiel Henty, ktorý začal so svojou profesionálnou kariérou v AC Miláno.

Ezekiel Henty pózuje na fotografii s Ivanom Kmotríkom ml., čo naznačuje skompletizovanie prestupu. 26-ročný dobre stavaný útočník pôsobil aj v kluboch Olimpija Ľubľana, Lokomotiv Moskva a FC Fehérvár. Naposledy obliekal dres tímu Puskás Akadémia.