Main Content

TRANSFER NEWS (23.1.): Raiola opäť kritizuje Manchester United

štvrtok, 23. január 2020 10:08 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale neodíde na hosťovanie

Agent waleského reprezentanta Garetha Balea Jonathan Barnett povedal, že špekulácie o tom, že by mohol jeho klient odísť na hosťovanie do konca sezóny, sú obyčajné klamstvá. Bale ostane do konca ročníka v Reale Madrid.

Solskjaer hovorí o posilách

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer po prekvapivej prehre 0:2 s Burnley povedal, že Red Devils hľadajú nové posily. Diabli však zatiaľ v januárovom transferovom okne nikoho nepriviedli a je otázne, či vôbec niekoho získajú.

Raiola kritizuje Manchester

Futbalový agent Mino Raiola opäť otvorene kritizuje Manchester United. Raiola tvrdí, že jeho klient Paul Pogba by mal čoskoro opustiť Old Trafford, pretože Red Devils podľa neho nedokázali naplniť hráčove ambície.

Giroud je naklonený odchodu

Francúzsky útočník Olivier Giroud chcel ostať v londýnskej Chelsea, ale vzhľadom, že nedostáva nijaké šance dokázať svoje kvality, je naklonený odchodu preč. Favoritom na jeho získanie je taliansky klub Inter Miláno.

Arsenal hľadá v Brazílii

Vedenie Arsenalu je veľmi spokojné s výkonmi mladého brazílskeho útočníka Gabriela Martinelliho, pričom Kanonieri by sa radi vrátili do Brazílie a pokračovali v hľadaní talentov jemu podobným. Je to pre nich výhodné.

Záujem o obrancu Rosea

Obranca Tottenhamu Hotspur Danny Rose je podľa dostupných správ v hľadáčiku šiestich klubov. Ponuky má z Anglicka aj zo zahraničia, ale aktuálne nevyzerá príliš reálne, že by v najbližších dňoch odišiel z Spurs.