Main Content

Zápas hviezd vynechá ďalšie veľké meno. Panarina v St. Louis neuvidíme

streda, 22. január 2020 09:39 | Autor: Marek Ďaďo

Artemi Panarin
Artemi Panarin | zdroj: TASR

Pred zápasom hviezd sa častokrát dočkáme ospravedlnení zo strany nominovaných hráčov. Tie sú väčšinou odôvodnené potrebou oddychu, ale niekedy samotného hokejistu nepustí vlastné zdravie. A presne to je prípad jedného z najproduktívnejších mužov celej súťaže. 

Ako píšu oficiálne stránky NHLArtemi Panarin z New Yorku Rangers vynechá nadchádzajúci zápas hviezd. Dôvodom je zranenie v hornej časti tela, ktoré zapríčinilo aj jeho absenciu pri nočnej porážke 2:4 s rivalmi z New Yorku Islanders. Počas All Star víkendu ho zastúpi Chris Kreider

Už mal tento problém predtým a znova sa to zopakovalo. Jednoducho sa to nezlepšilo,“ okomentoval Panarinovu situáciu tréner David Quinn. Ruský útočník patrí medzi najzábavnejších a najproduktívnejších hokejistov celej súťaže. V aktuálnom ročníku odohral 47 stretnutí so ziskom 68 bodov (26 + 42). S 25 bodovým náskokom je suverénne najproduktívnejším mužom v kabíne a naprieč ligou mu patrí 5. priečka. 

Tohtoročný zápas hviezd mal byť prvým v jeho kariére. Namiesto Panarina si však premiéru odbije jeho tímový kolega Chris Kreider, ktorý je s 32 bodmi (17 + 15) v 48 stretnutiach piatym najproduktívnejším hráčom Rangers. Americký útočník má momentálne slušnú fazónu - v posledných 7 zápasoch sa gólovo presadil 5-krát. Bude vám Panarin počas All Star víkendu chýbať?