Main Content

TRANSFER NEWS (22.1.): Werner a Liverpool, Bale a Spurs?

streda, 22. január 2020 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea chce útočníka

Londýnska Chelsea po remíze s Arsenalom 2:2 opäť stratila dôležité body a otvorene sa hovorí o potrebe nového útočníka pre The Blues. Mal by ním byť uruguajský útočník Edinson Cavani, ktorý je na odchode z PSG.

Mbappé bez komentára

Francúzsky útočník Kylian Mbappé povedal, že svoju možnú budúcnosť nechce komentovať minimálne do konca prebiehajúcej sezóny. Interes o zakončovateľa Parížu Saint-Germain majú Real Madrid aj Liverpool.

Fleck a Arsenal?

Prvou zimnou posilou londýnskeho Arsenalu by sa podľa dostupných správ mohol stať stredopoliar John Fleck, ktorý v tomto ročníku podáva zodpovedné výkony v drese konkurenčného Sheffieldu United. Cena? 20 miliónov libier.

Aguero a Miami

Argentínsky zakončovateľ Sergio Aguero je ďalším hráčom, ktorého si vyhliadol David Beckham do svojho vznikajúceho tímu v americkej Major League Soccer Inter Miami. Aguero sa však zatiaľ Manchester City opustiť nechystá.

Liverpool ako favorit

V tomto momente je líder anglickej Premier League Liverpool FC najväčším favoritom na získanie nemeckého útočníka Tima Wernera, ktorý v tomto ročníku podáva výborné výkony v drese RB Lipsko. Lipsko vedie Bundesligu.

Spurs sledujú Balea

Tottenham Hotspur pozorne sleduje situáciu okolo waleského reprezentanta Garetha Balea, o ktorom sa často hovorí, že by mohol opustiť Real Madrid. Všeobecne sa traduje, že Bale nemá v Madride budúcnosť.