Main Content

TRANSFER NEWS (21.1.): Xavi lovil v Barcelone, Allegri a ACM?

utorok, 21. január 2020 14:22 | Autor: Jakub Vaverka

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea chce Cavaniho

Londýnska Chelsea sa momentálne zamerala na uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho, ktorý oblieka dres francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain a dal jasne najavo, že by rád v dohľadnej dobe zmenil dres.

Bitka o Wernera

Aj napriek tomu, že vedenie nemeckého RB Lipsko dalo jasne najavo, že si chce udržať svojho ospevovaného zakončovateľa Tima Wernera minimálne do konca sezóny, je záujem o toho strelca predovšetkým v Anglicku enormný.

Fernandes odíde

Aj napriek spomalenému procesu vedenie Sportingu Lisabon nepochybuje o tom, že odchod Bruna Fernandesa do Manchestru United bude čoskoro hotovou vecou. Oba kluby sa dohadujú na transferovej čiastke.

Xavi chcel Puiga

Legendárny Španiel Xavi chcel v letnom prestupovom období do svojho katarského tímu Al Sadd získať talentovaného mladíka Riquiho Puiga z FC Barcelona. Puig sa však rozhodol, že chce ostať v Katalánsku.

Arsenal sa dohodol

Arsenal sa podľa dostupných informácií dohodol s Parížom Saint-Germain na prestupe žiadaného obrancu Kurzawu. Transfer vraj čoskoro bude hotovou vecou, i keď PSG tohto futbalistu pôvodne pustiť nechcelo.

Allegri čaká

Ak sa taliansky tréner Massimiliano Allegri v najbližších mesiacoch nestane trénerom anglického Manchestru United, mohol by sa vrátiť do AC Miláno, kde bol v minulosti úspešný. Po konci v Juventuse Turín je bez práce.