Main Content

McGregor by chcel nový opasok, ale nie je to jeho prioritou

pondelok, 20. január 2020 10:52 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: TASR

Svet sa po víťazstve Conora McGregora opäť raz zbláznil a ešte pár dní budeme nachádzať hromady článkov ospevujúcich jeho triumf. Pre tých, ktorých viac zaujíma budúcnosť, budeme prinášať aktuálne informácie najmä o Conorových možných nadchádzajúcich súperoch. Jedným z nich je aj Jorge Masvidal, ku ktorému sa „The Notorious“ taktiež vyjadril. 

Pri Conorovom úspešnom návrate bola prítomná aj stúpajúca hviezda UFC v podobe Jorgeho Masvidala, ktorý očividne stál o McGregorovu pozornosť a dúfal, že si írsky bojovník vypýta ich vzájomný súboj. Masvidal bol počas celého večera oblečený v akomsi župane, čo neuniklo ani pozornosti najväčšej svetovej hviezdy MMA. 

„Pripadalo mi to komické. V Írsku nosia župany staršie dámy, keď pozerajú telenovely a seriály. Moja stará mama nosí takú róbu. Neviem čo to malo znamenať, ale dobre,“ cituje McGregorovo vyjadrenie na margo Masvidalovho outfitu portál ESPN

Počas pozápasového rozhovoru sa „The notorious“ v krátkosti vyjadril aj k Jorgemu opasku BMF. Medzi širokou verejnosťou sa povráva, že práve duel týchto dvoch bojovníkov by mohol byť ďalším zápasom v novom Conorovom pláne. „Nie je to veľký opasok však? Ale chcel by som ho. Pridal by som si ho do zbierky.“

Je tak skutočne možné, že sa neskôr súboja s Masvidalom skutočne dočkáme, čo potvrdil aj samotný McGregor. Po včerajšom vyjadrení Dana Whitea je však pravdepodobnejšie, že Conora by sme najbližšie mohli v oktagone uvidieť proti Khabibovi Nurmagomedovi. V úvahu však pripadá aj trilógia s Nateom Diazom. O ďalších plánoch najsledovanejšieho fightera sveta vás budeme informovať.