Main Content

TRANSFER NEWS (20.1.): Messi chce Aguera v FC Barcelona

pondelok, 20. január 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Sergio Aguero
Sergio Aguero | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi chce Aguera

Španielske bulvárne plátky píšu, že kapitán FC Barcelona Lionel Messi vplýva na klubové vedenie, aby podpísalo jeho argentínskeho krajana Sergia Aguera. Aguero je momentálne hráčom Manchestru City a s Messim sú dlhodobí priatelia.

Fernandes má jasno

Ospevovaný Bruno Fernandes z portugalského Sportingu Lisabon jasno. Chce opustiť svoj aktuálny klub a zamieriť do anglickej Premier League, kde má o hráča enormný záujem Manchester United.

Zrejme nikto nepríde

Útočník Marcus Rashford sa včera proti Liverpoolu zranil a mimo bude zrejme tri mesiace. Jedná sa o jedného z kľúčových hráčov Manchestru United, za ktorého nie je náhrada, ale momentálne to vyzerá, že v zime nikto nový ani nepríde.

Campos nemá záujem

Lucas Campos, ktorý v tejto sezóne predvádza kvalitné výkony v drese francúzskeho LOSC Lille, mal údajne možnosť v januárovom transferovom okne odísť do Manchestru United, avšak tento hráč nemá záujem.

AVFC chce Girouda

Vedenie Aston Villy musí reagovať na zranenie kanoniera Wesleyho, inak zotrvanie v Premier League bude podľa všetkého nesplniteľnou misiou. The Villans by vraj radi získali Oliviera Girouda, ktorý je na odchode z Chelsea.

PSG sleduje Nzonziho

Vedenie francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain údajne sleduje situáciu okolo reprezentanta Les Bleus Stevena Nzonziho, ktorý je v prebiehajúcom ročníku na hosťovaní v Galatasarayi Istanbul z AS Rím.