Main Content

TRANSFER NEWS (18.1.): Liverpool je opatrný, peniaze pre Koulibalyho?

sobota, 18. január 2020 15:24 | Autor: Jakub Vaverka

FC Liverpool
FC Liverpool | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sporting chce 80M

Vedenie portugalského Sportingu Lisabon chce od Manchestru United za Bruna Fernandesa spolu so všetkými bonusmi až osemdesiat miliónov eur. To sa zdá Red Devils prehnané, ale nič to nemení na tom, že tohto hráča chcú.

12M pre Koulibayho?

Vedenie francúzskeho majstra Parížu Saint-Germain chce zlákať senegalského obrancu Kalidoua Koulibalyho na ročný plat vo výške 12 miliónov eur. Koulibaly je stále hráčom SSC Neapol.

Liverpool je opatrný

Vedenie Liverpoolu vraj malo v zimnom transferovom okne šancu získať viacerých zaujímavých futbalistov, ale líder anglickej Premier League je opatrný. The Reds nechcú míňať financie na hráčov zbytočne.

Sané chce odísť

Leroy Sané, ktorý nedostáva v Manchestri City toľko priestoru, ako by si prial, vymenil svojho agenta, pričom jeho aktuálnym cieľom je vybavenie prestupu do Nemecka. Záujem má predovšetkým Bayern Mníchov.

15M za Eriksena

Inter Miláno chce získať Christiana Eriksena už v zimnom prestupovom období, čo by  znamenalo, že Tottenham Hotspur vďaka jeho odchodu získať aspoň aké-také financie. Eriksen bude od leta voľným hráčom, Inter teraz núka 15 miliónov eur.