Main Content

Tyson Fury pred odvetou šokoval: „Masturbujem 7-krát denne“

štvrtok, 16. január 2020 14:49 | Autor: Marek Ďaďo

Tyson Fury
Tyson Fury | zdroj: Instagram

Svet boxu upiera svoj pohľad na 22. februára. V očakávanom odvetnom dueli si to rozdajú dve veľké osobnosti tohto športu. Je jasné, že Tyson Fury sa s Deontayom Wilderom nemá príliš v láske. Pri otázke ako sa pripravuje na svojho rivala, prekvapil skutočne nečakanou odpoveďou. 

Manouk Akopyan z portálu Los Angeles Times mal príležitosť porozprávať sa s jednou z najkontroverznejších a zároveň najväčších osobností svetového boxu. Novinár sa opýtal Tysona Furyho, akým spôsobom sa pripravuje na blížiaci sa súboj s Deontayom Wilderom„Masturbujem 7-krát denne, aby som produkoval veľa testosterónu,“ povedal bez akýchkoľvek okolkov populárny Brit. 

Tyson Fury
Tyson Fury | zdroj: Twitter

„Musím zostať aktívny a nechať do tohto súboja tiecť testostrerón. Nechcem, aby klesala úroveň,“ pokračoval Fury, ktorý novinárov odpoveďou istotne zabavil, ale aj prekvapil. Predchádzajúci súboj medzi Furym a Wilderom sa uskutočnil v decembri 2018, no meno víťaza sme sa nedozvedeli. Prvý menovaný bol dvakrát odpočítavaný, ale aj napriek tomu predviedol nevídaný comeback a o osude duelu museli rozhodnúť až rozhodcovia. 

Je pochopiteľné, že obe strany neboli s verdiktom spokojné. „Myslím si, že som s tými dvoma knockdownmi jednoznačne vyhral zápas,“ povedal neskôr Wilder. Kto je nakoniec lepší sa dozvieme už 22. februára v Las Vegas. Sme zvedaví, či Furymu zaujímavý trik prinesie víťazstvo.