Main Content

TRANSFER NEWS (16.1.): Bude Everton hrávať za Everton?

štvrtok, 16. január 2020 11:11 | Autor: Jakub Vaverka

Samuel Umtiti (vľavo)
Samuel Umtiti (vľavo) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Everton chce Evertona

Mierne vtipný prestupový záujem prichádza z anglickej Premier League. Liverpoolsky celok Everton by rád získal talentovaného mladíka menom Everton, ktorý predvádza výborné výkony v drese brazílskeho Gremia.

Giroud čoskoro

Odchod Oliviera Girouda z Chelsea do Interu Miláno je takmer hotovou vecou. Francúzsky útočník chce pravidelnejšie nastupovať, čo mu pravdepodobne nebude na londýnskom Stamford Bridge umožnené.

Gallagher do Swansea

Mladík Chelsea Conor Gallagher, ktorý strávil prvú polovicu ročníka na hosťovaní v druholigovom Charltone Athletic, bude pokračovať v The Championship. Najbližší polrok bude obliekať dres Swansea City.

Umtiti a Spurs?

Defenzívne problémy Tottenhamu Hotspur by mohol vyriešiť francúzsky obranca Samuel Umtiti. Nie je tajomstvom, že tento stopér je spájaný s transferom z FC Barcelona, kde nemá isté miesto v základnej zostave.

Ozil nikam nejde

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil dal jasne najavo, že sa nechystá odchádzať z londýnskeho Arsenalu. Jeho kontrakt je platný do roku 2021 a tento kritizovaný záložník by ho vraj rád na Emirates Stadium naplnil.

Werner sa neponáhľa

Timo Werner, ospevovaný kanonier nemeckej reprezentácie a RB Lipsko, sa vraj s prestupom smerom z Bundesligy neponáhľa. Veľký záujem o jeho služby má niekoľko anglických klubov a rovnako tak aj Real Madrid.